BraVin går in i Tryffelsvinet!

lescaillouxTryffelsvinets vinklubb kan nu avslöja att vi har ett nytt spännande samarbete på gång. Det är den duktiga vinimportören BraVin, och ägaren Anne Johanne Korsnes, som från årsskiftet blir en del av Tryffelsvinet.

– Passionen för gott vin har fört oss samman. Tillsammans ska vi vara mötesplatsen för vin och mat där kvalitet, personlighet och god smak ska locka många att dela dessa glädjeämnen med oss, säger Tryffelsvinets vd Stefan Schlyter. Anne Johanne Korsnes innehar WSET Diploma level 4 och har drivit vinimportföretaget BraVin i sex år. Två starka varumärken kan därmed bygga vidare på varandras styrkor under Tryffelsvinet. Så här säger Anne Johanne Korsnes om händelsen:

– Vi stärker oss omedelbart vad gäller viner som jag tar med in i bolaget, men även när det gäller tjänster. Vi har båda två starkt fokus på kvalitet och att lyfta kunskaper hos vinälskare som vi tror vill lära sig dricka bättre viner och som kan vara nyfikna på hur vin och mat passar ihop.

Det är två erfarna vinälskare som nu påbörjar ett passionerat samarbete. Ambitionen är att utöka sortimentet ytterligare med viner där producenterna ska väljas utifrån personlighet och omsorg om jordens resurser. Tryffelsvinet ser fram emot att möta såväl gamla som nya kunder och att vi tillsammans nu kan tillfredsställa människors lust att utveckla sig inom vinområdet.

Det första vinet som BraVin tar med till Tryffelsvinet är Les Cailloux Châteauneuf-du-Pape från den stora årgången 2015. Ett ”Superfynd” tycker Dina Viner och belönar vinet med 94 poäng.

Dela med dina vänner