För restaurang

Ladda ner vår prislista för HoReCa! Prislistan är senast uppdaterad 2018-05-08

LådaAnsök om konto som HoReCa-kund

Våra Hotell-, Restaurang- och Cateringkunder beställer vin enkelt, smidigt och säkert via vår webbplats. Som HoReCa-kund får du också ta del av vårt unika bonusprogram och våra digitala nyhetsbrev.

För att göra en beställning som HoReCa-kund måste du ha ett godkänt konto. Ansök genom att registrera dig här. Vi behandlar alla kontoansökningar inom två dagar. Läs mer nedan om våra förmåner samt hur du beställer.

Tryffelsvinet för restaurangkunder

På Tryffelsvinet har vi tagit fram ett upplägg för våra HoReCa-kunder där vi effektivt och med samma höga kvalitet som alltid erbjuder vin till bra priser. Priserna hålls nere tack vare kortare led mellan beställning och leverans, samt en streamlinad säljkår. Denna besparing vill vi dela med oss av till dig genom ett bonusupplägg som garanterat ökar lönsamheten i din verksamhet.

Ta del av vårt bonusupplägg

Hos oss behöver du inte teckna några avtal där du binder upp dig för särskilda volymer. I vårt bonusupplägg får du rabatter i efterskott utifrån en fast skala. Bonusen är mycket attraktiv och ger dig chans att snabbt komma upp i rabatter upp till 30 procent. Vi kan även erbjuda specialpriser för större listningar som ligger utöver vårt generella bonusupplägg. Vi vill med detta bonusupplägg erbjuder dig som kund ett enklare sätt att handla vin, till mycket attraktiva priser.

Har du frågor? Kontakta oss gärna för mer detaljer.


Frågor och svar

Vinöppnare

Hur beställer man?

Som restaurangkund beställer du vin via vår webbplats. Logga in på ditt konto för att se de priser som gäller för HoReCa. När du är nöjd med innehållet i din kundvagn slutför du din beställning genom att gå till kassan. När du lägger din order skickas ett mail till oss med din beställning. Vi behandlar alla ordrar inom 5 dagar. För att göra en beställning måste du ha ett godkänt konto. Ansök genom att fylla i dina uppgifter ovan.

Vem kontaktar man?

Alla våra kunder får en kontaktperson hos oss som agerar bollplank och inspiratör samt har kännedom om vinerna. Som kund får du även våra nyhetsbrev där vi informerar om nyheter, provningar och annat. Vi har också mindre sortimentsprovningar i Stockholm och Göteborg ett par gånger om året. Önskar du varuprover, kontakta oss gärna.

Hur levereras vinerna?

Våra viner levereras av JF Hillebrand Logistics (fd Lagena). Finns er verksamhet i Stockholm och ni önskar ha leverans dagen efter måste beställningen komma in senast klockan 11:00. För övriga Sverige gäller Hillebrands leveransplan. Hör gärna av dig till oss om du är osäker på vad som gäller för din restaurang. Expressbeställningar kan erbjudas enligt Hillebrands prislista.

Vad kostar det att beställa?

Alla beställningar om minst 5 lådor eller till ett värde av minst 6.000 kr ex moms, levererar vi fraktfritt.
För betalning gäller 25 dagar.

<hr/ >

Logga in