För restaurang

Ladda ner vår prislista för HoReCa! Prislistan är senast uppdaterad 2019-07-02

Låda

Tryffelsvinet för restaurangkunder

På Tryffelsvinet har vi tagit fram ett upplägg för våra HoReCa-kunder där vi effektivt och med samma höga kvalitet som alltid erbjuder vin till bra priser. Priserna hålls nere tack vare kortare led mellan beställning och leverans, samt en streamlinad säljkår. Denna besparing vill vi dela med oss av till dig genom ett rabattupplägg som garanterat ökar lönsamheten i din verksamhet.

Har du frågor? Kontakta oss för mer detaljer.


Frågor och svar

Vinöppnare

Hur beställer man?

Alla våra kunder får en kontaktperson hos oss som agerar bollplank och inspiratör, har kännedom om vinerna samt kan hjälpa till med varuprover. Vi har också mindre sortimentsprovningar i Stockholm och Göteborg ett par gånger om året.  Kontakta oss

Hur levereras vinerna?

Våra viner levereras av JF Hillebrand Logistics (fd Lagena). Finns er verksamhet i Stockholm och ni önskar ha leverans dagen efter måste beställningen komma in senast klockan 11:00. För övriga Sverige gäller Hillebrands leveransplan. Hör gärna av dig till oss om du är osäker på vad som gäller för din restaurang. Expressbeställningar kan erbjudas enligt Hillebrands prislista.

Vad kostar det att beställa?

Alla beställningar om minst 5 lådor eller till ett värde av minst 6.000 kr ex moms, levererar vi fraktfritt.
För betalning gäller 25 dagar.

<hr/ >

Logga in