Om Tryffelsvinet

Flaskor

Kork

Tryffelsvinets vinklubb

Tryffelsvinets vinklubb startades 2003 och består idag av passionerade vinsniffare runt om i landet – från folk med ett nyfunnet vinintresse, till riktigt rutinerade finsmakare. Det är gratis att vara med i Tryffelsvinets vinklubb.

Kuvert

Bli medlem

Det är gratis att vara medlem i Tryffelsvinets vinklubb. Som medlem får du våra nyhetsbrev, fyllda med tips, recept och nyheter. Du får också förhandstips och exklusiva specialerbjudanden.
» Registrera dig här.

Flaska

Våra viner

Vi tar in viner inom alla prisklasser och riktar primärt in oss på mindre till medelstora producenter runt om i världen. Vi hjälper även intressanta vinproducenter in på Systembolaget då deras volymer inte räcker till för att listas.

Tack vare vårt nätverk har vi inte bara specialerbjudanden från våra producenter utan också nya spännande vinnyheter från världens alla hörn.

Låda

Köpa och beställa vin

Det är enkelt att beställa vin via Tryffelsvinets vinklubb, och du behöver inte vara medlem för att göra det.

Alla våra viner kan beställas i vinbutiken. Din beställning hämtas och betalas i den Systembolagetbutik du väljer. Du behöver alltså inga konton eller kreditkort. Leverans till ditt Systembolaget sker normalt inom tio dagar efter lagd beställning.

Butler

Vår kvalitetsgaranti

Alla viner som rekommenderas och tas hem för våra medlemmars räkning har godkänts av minst tre Tryffelsvin. Detta är också vår kvalitetsgaranti som säkerställer att inte bara den personliga smaken avgör, utan hela gruppens samlade bedömning.

Glas

För restaurang

Om du är HoReCa-kund, kontakta oss på info@tryffelsvinet.se

Kontakta oss

Tryffelsvinets Vinklubb
C/O Convendum
Vasagatan 16
SE – 111 20 Stockholm

E-post: info@tryffelsvinet.se

 

Stefan SchlyterStefan Schlyter
VD
+46 70 39 69 500
stefan@tryffelsvinet.se
Siri KällgrenSiri Källgren
Marknad, sortiment
+46 70 9 58 31 10
siri@tryffelsvinet.se
 Anne Johanne Korsnes
Inköp, marknad, restaurang
+46 70 308 00 68
ajk@tryffelsvinet.se