Kantarelltoast med löjrom och crème fraiche

Receptkreatör:

kantarelltoastLjuvlig kombo av två klassiska toasts. Kantareller och löjrom i ett härligt möte mellan skog och hav.

För: 4 personer

Ingredienser
4 skivor formbröd
50 g Arla® Svenskt Smör
200 g kantareller
2 salladslökar
2 msk hackad färsk gräslök
salt och peppar
100 g löjrom
1 dl Arla Köket® ekologisk crème fraiche

Gör så här:
Stansa ut rundlar av brödskivorna ca 6 cm i diameter. Stek dem gyllenbruna i smör.Rensa svampen. Skiva salladslöken. Stek svampen i smör ca 5 min. Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraiche.

Tips:
Lägg crème fraiche och löjrom i plastpåsar. Klipp ett litet hål i ena hörnet och spritsa ut över toasten.

Om receptkreatören

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. I den kooperativa företagsformen har bönderna inflytande enligt principen: en medlem, en röst. Vi strävar hela tiden efter att alla våra ägare ska ges tillräcklig information för att ha möjlighet att skaffa sig en uppfattning om och påverka viktiga beslut. Samtliga recept från Arla är skapade i Arlas provkök. » Besök Arla
Dela med dina vänner
Print Friendly