Korvburgare med syrade grönsaker

Receptkreatör:

körvFörvandla favoritkorven till en korvburgare som gärna avnjuts med vår enkla och goda dressing på smetana tillsammans med ett gott surdegsbröd.

Antal portioner: 4

Ingredienser:

4 kryddiga korvar
1 paprika
Arla Köket® Smör- & rapsolja

Dressing
1 dl Arla Köket® smetana
½ dl BBQ tomatketchup
8 skivor surdegsbröd
syrade blandade grönsaker

Gör så här:

Rör ihop dressingen. Dela korvarna på längden nästan igenom och vik ut dem. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Grilla eller stek korv och paprika i smör-&rapsolja 2–3 min på varje sida. Grilla eller stek brödskivorna. Bred dressing på bröden och lägg ihop dem med korv, paprika och syrade grönsaker emellan. Tips! Syrade grönsaker hittar du i din butik.

Om receptkreatören

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. I den kooperativa företagsformen har bönderna inflytande enligt principen: en medlem, en röst. Vi strävar hela tiden efter att alla våra ägare ska ges tillräcklig information för att ha möjlighet att skaffa sig en uppfattning om och påverka viktiga beslut. Samtliga recept från Arla är skapade i Arlas provkök. » Besök Arla
Dela med dina vänner
Print Friendly