Pasta med fänkål och lax

Receptkreatör:

larrefänisKrämig pasta med god smakkombination av lax och fänkål. Som extra smakhöjare strös riven ost över pastan före servering.

Antal portioner: 4 personer

Ingredienser:

250 g pasta penne
400 g laxfilé
400 g fänkål
4 dl Arla Köket® lätt crème fraiche tomat&basilika
lätt crème fraiche tomat & basilika 13%
2 dl Kvibille® cheddar riven

Gör såhär:

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Strimla lax och fänkål. Fräs det i smör-&rapsolja 2–3 min. Koka upp crème fraiche och blanda med pastan. Rör ner lax och fänkål. Strö över osten och servera genast.

 

Om receptkreatören

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. I den kooperativa företagsformen har bönderna inflytande enligt principen: en medlem, en röst. Vi strävar hela tiden efter att alla våra ägare ska ges tillräcklig information för att ha möjlighet att skaffa sig en uppfattning om och påverka viktiga beslut. Samtliga recept från Arla är skapade i Arlas provkök. » Besök Arla
Dela med dina vänner
Print Friendly