Snittar till bubbel

Receptkreatör:

När man ska servera snittar till champagne eller annat bubbel så passar kanapéer med olika fyllningar perfekt. Snabbt och enkelt fixar du till dessa ljuvliga snittar.

Receptet gäller för 12 st

Ingredienser:

Laxkanapé
2 skivor formbröd
2 msk Arla® färskost naturell
½ msk senap
1 msk hackad färsk dill
2 skivor kallrökt lax

Räkkanapé
2 skivor formbröd
2 msk Arla® färskost naturell
1 tsk dijonsenap
½ msk färsk gräslök
50 g skalade räkor

Ostkanapé
2 skivor formbröd
1½ msk Arla® Svenskt Smör
½ ask krasse
4 skivor lagrad Arla Präst®

Gör så här:

Rör ihop färskost, senap och dill. Bred på brödskivorna, stansa ut 4 cirklar. Dela laxskivorna på mitten. Lägg på laxskivorna och garnera ev med dill. Blanda färskosten med dijonsenap och gräslök, bred på brödskivorna. Stansa ut 4 cirklar. Lägg på räkorna och garnera ev med gräslök. Klipp ner krassen i smöret, blanda och bred på brödskivorna. Stansa ut 4 cirklar. Lägg på osten och garnera ev med krasse.

Om receptkreatören

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. I den kooperativa företagsformen har bönderna inflytande enligt principen: en medlem, en röst. Vi strävar hela tiden efter att alla våra ägare ska ges tillräcklig information för att ha möjlighet att skaffa sig en uppfattning om och påverka viktiga beslut. Samtliga recept från Arla är skapade i Arlas provkök. » Besök Arla
Dela med dina vänner
Print Friendly