25 februari: Gratis onlineprovning André Brunel från Rhônedalen

Nu är det dags för vår trettonde gratis onlineprovning med vårt team där vi tillsammans provar två viner från Châteauneauf-du-Pape-baserade André Brunel. Provningen kommer att äga rum torsdagen den 25 februari klockan 18:15 och det enda du behöver göra är att beställa vinerna och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum.

Châteauneuf-du-Pape är ett av Sveriges mest älskade vindistrikt. Denna kväll guidar Tryffelsvinets Anna Rönngren och Charlie Dahl dig igenom två av Domaine André Brubels viner och vad du skall dricka till under en halvtimmes lång provning som är helt gratis. Vi inleder med att berätta om producenten och provar därefter tillsammans de två vinerna:

Châteauneuf-du-Papen finns i fasta sortimentet och Petit Tracteur i beställningssortimentet och bör beställas i god tid – senast den 18 februari för att vara säker på att vinerna hinner fram i tid. Vi rekommenderar att de serveras vid 16-18 grader – helst i samma typ av vinglas.

För att delta i provningenKlicka på denna länk för att anmäla dig.  Du är välkommen att dela denna länk med nära och kära om du vet någon som ännu inte är vinklubbsmedlem men som ändå vill vara med. Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Sändningen kommer att visas i YouTube Premiere (det innebär att du kan se den när som helst i efterhand).  Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Hjärtligt digitalt välkomna till “Gratis onlineprovning André Brunel från Rhônedalen” hälsar vi!

Vid frågor eller problem, kontakta oss här:

hello@tryffelsvinet.se
08-440 85 88

 

Dela med dina vänner