10 december: Gratis onlineprovning “matcha dryck till nyårsmaten”

Nu är det dags för vår elfte gratis onlineprovning med vårt team där vi tillsammans provar tre viner och pratar om hur man bäst matchar vin till nyårsmaten. Provningen kommer att äga rum torsdagen den 10 december klockan 18:15 och det enda du behöver göra är att beställa vinerna och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum.

Att matcha mat och vin kan vara en djungel. Denna kväll guidar Tryffelsvinets Louise Bergdal och Anna Rönngren  dig igenom hur du tacklar nyårsmaten under en halvtimmes lång provning som är helt gratis. Vi inleder med att berätta om mat och vin i kombination och provar sedan tillsammans de tre vinerna:

Vinerna finns i beställningssortimentet och bör beställas i god tid – senast den 3 december för att vara säker på att vinerna hinner fram i tid. Vi rekommenderar att det mousserande och det vita vinet serveras vid 6-8 grader och det röda vid 16-18 grader – helst i samma typ av vinglas.

För att delta i provningenKlicka på denna länk för att anmäla dig.  Du är välkommen att dela denna länk med nära och kära om du vet någon som ännu inte är vinklubbsmedlem men som ändå vill vara med. Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Sändningen kommer att visas i YouTube Premiere (det innebär att du kan se den när som helst i efterhand).  Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Hjärtligt digitalt välkomna till “Gratis onlineprovning “matcha dryck till nyårsmaten” hälsar vi!

Vid frågor eller problem, kontakta oss här:

hello@tryffelsvinet.se
08-440 85 88

Dela med dina vänner