2 juli: Gratis liveprovning av Dandelion med Tryffelsvinet

Nu är det dags för vår fjärde gratis liveprovning med vårt team där vi tillsammans provar två viner från australiensiska Dandelion Vineyards. Provningen kommer att äga rum torsdagen den 2 juli klockan 18:00 och det enda du behöver göra är att beställa vinerna och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum!

Dandelion Vineyards är en vingård med bas i Barossa som gått från klarhet till klarhet. Firman grundades så sent som 2007 av äkta paret Elena och Zar Brooks. Efter det har priserna haglat över dem; deras 2008 Lionheart of the Barossa förärades med höga 95 poäng av James Halliday och 2010 utsågs Elena till ”Young Gun Australian Winemaker of the Year”, för att nämna några utmärkelser. Dandelion själva tillskriver sin framgång till lång erfarenhet, gamla fina vingårdar och hantverksmässig vinmakning. De ser vingårdarna som sin familj och vinerna som sina barn där målet är att alltid lyfta fram essensen i varje enskilt vin. Under ledning av Tryffelsvinets Louise Bergdal (grundare av The Wine Collection) och Anna Rönngren (tidigare vinlärare i Grythyttan) bjuds du in till att delta i denna halvtimmes långa provning som är helt gratis. Vi inleder med att berätta om vinerna samt skillnaderna mellan de två stora druvorna i Barossa, Cabernet Sauvignon och Shiraz, och provar därefter tillsammans de två vinerna:

Vill du vara med och prova vinerna samtidigt som oss rekommenderar vi att du köper vinerna ovan (båda finns som halvflaska). Båda vinerna finns i Systembolagets fasta sortiment och i de flesta butiker, men kan beställas om din butik inte har något av vinerna. Vinerna bör serveras vid 16-18 grader, och om möjligt rekommenderar vi att du använder samma typ av vinglas till bägge vinerna. Vinerna klarar sig i öppnat tillstånd i cirka en vecka efter provningen om du förvarar dem svalt och mörkt. Vinerna klarar sig i öppnat tillstånd i cirka en vecka efter provningen om du förvarar dem svalt och mörkt.

För att delta i provningenKlicka på denna länk för att anmäla dig.  Du är välkommen att dela denna länk med nära och kära om du vet någon som ännu inte är vinklubbsmedlem men som ändå vill vara med. Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Provningen kommer att genomföras med hjälp av  Microsoft Teams – följ instruktionerna via länken du får mejlad till dig den 2 juli för att ansluta. Vi rekommenderar att använda webbläsaren Google Chrome för bäst kompatibilitet att se presentationen. För er som inte har webbläsaren laddas den ned kostnadsfritt på valfri länk nedan. Väljer du att titta via din smarta telefon kan du också behöva  ladda ner den kostnadsfria Teams-appen. Du inte behöver inte skapa ett konto då du kan ansluta anonymt via din webbläsare eller via appen. Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Android

Iphone/Ipad

Dator

Hjärtligt digitalt välkomna till “Gratis liveprovning av Dandelion med Tryffelsvinet” hälsar vi!

Vid frågor eller problem, kontakta oss här:

info@tryffelsvinet.se
08-440 85 88

Dela med dina vänner