22 oktober: Gratis onlineprovning Langhe Nebbiolo

Nu är det dags för vår nionde gratis onlineprovning med vårt team där vi tillsammans provar två viner från appellationen Langhe Nebbiolo i Piemonte från två av våra topproducenter. Provningen kommer att äga rum torsdagen den 22 oktober klockan 18:00 och det enda du behöver göra är att beställa vinerna och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum.

Langhe Nebbiolo-viner här till Piemontes mest älskade och prisvärda flaskor. Denna kväll guidar Tryffelsvinets Louise Bergdal och Nikita Mooij dig igenom vad Langhe Nebbiolo egentligen är och vad du skall dricka till under en halvtimmes lång provning som är helt gratis. Vi inleder med att berätta om vinstilen  och provar därefter tillsammans de två vinerna:

För att delta i provningenKlicka på denna länk för att anmäla dig.  Du är välkommen att dela denna länk med nära och kära om du vet någon som ännu inte är vinklubbsmedlem men som ändå vill vara med. Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Sändningen kommer att visas i YouTube Premiere (det innebär att du kan se den när som helst i efterhand).  Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Hjärtligt digitalt välkomna till “Gratis onlineprovning Langhe Nebbiolo” hälsar vi!

Vid frågor eller problem, kontakta oss här:

hello@tryffelsvinet.se
08-440 85 88

Dela med dina vänner