23 juli: Gratis liveprovning av Bordeauxblends med Tryffelsvinet

Nu är det dags för vår femte gratis liveprovning med vårt team där vi tillsammans provar två Bordeauxblends – en från Bordeaux och en från Sydafrika. Provningen kommer att äga rum torsdagen den 23 juli klockan 18:00 och det enda du behöver göra är att beställa vinerna och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum!

Vad är en Bordeauxblend? Kan man verkligen göra en Bordeauxblend i Sydafrika? Hur görs de och vad dricker man till? Under ledning av Tryffelsvinets Louise Bergdal (grundare av The Wine Collection) och Nikita Mooij (tidigare inköpare på Systembolaget) bjuds du in till att delta i denna halvtimmes långa provning som är helt gratis. Vi inleder med att berätta om konceptet Bordeauxblends, och provar därefter tillsammans de två vinerna:

Vill du vara med och prova vinerna samtidigt som oss rekommenderar vi att du köper vinerna ovan. Båda vinerna finns i Systembolagets fasta sortiment, men kan beställas om din butik inte har något av vinerna. Vinerna bör serveras vid 16-18 grader, och om möjligt rekommenderar vi att du använder samma typ av vinglas till bägge vinerna. Vinerna klarar sig i öppnat tillstånd i cirka en vecka efter provningen om du förvarar dem svalt och mörkt.

För att delta i provningenKlicka på denna länk för att anmäla dig.  Du är välkommen att dela denna länk med nära och kära om du vet någon som ännu inte är vinklubbsmedlem men som ändå vill vara med. Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Provningen kommer att genomföras med hjälp av Microsoft Teams – följ instruktionerna via länken du får mejlad till dig den 23 juli för att ansluta. Vi rekommenderar att använda webbläsaren Google Chrome för bäst kompatibilitet att se presentationen. För er som inte har webbläsaren laddas den ned kostnadsfritt på valfri länk nedan. Väljer du att titta via din smarta telefon kan du också behöva ladda ner den kostnadsfria Teams-appen. Du behöver inte skapa ett konto då du kan ansluta anonymt via din webbläsare eller via appen. Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Android

Iphone/Ipad

Dator

Hjärtligt digitalt välkomna till “Gratis liveprovning av Bordeauxblends med Tryffelsvinet” hälsar vi!

Vid frågor eller problem, kontakta oss här:

info@tryffelsvinet.se
08-440 85 88

Dela med dina vänner