24 september: Gratis liveprovning bubbel

Nu är det dags för vår åttonde gratis liveprovning med vårt team där vi tillsammans provar två mousserande viner gjorda på den traditionella metoden. Provningen kommer att äga rum torsdagen den 24 september klockan 18:00 och det enda du behöver göra är att beställa vinerna och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum!

Mousserande vin är en klassisk och mytomspunnen vinstil. Denna kväll guidar Tryffelsvinets Louise Bergdal och Anna Rönngren dig igenom vad mousserande vin egentligen är under en halvtimmes lång provning som är helt gratis. Vi inleder med att berätta om mousserande vin gjort enligt den traditionella metoden och provar därefter tillsammans de två vinerna:

Vill du vara med och prova vinerna med oss rekommenderar vi att du köper vinerna ovan. Vinerna finns i beställningssortimentet och bör beställas i god tid – senast den 17 september för att vara säker på att vinerna hinner fram i tid. Vi rekommenderar att vinerna serveras vid 8-10 grader – gärna i ett vitvinsglas och inte i ett klassiskt champagneglas.

För att delta i provningenKlicka på denna länk för att anmäla dig.  Du är välkommen att dela denna länk med nära och kära om du vet någon som ännu inte är vinklubbsmedlem men som ändå vill vara med. Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Provningen kommer att genomföras med hjälp av Microsoft Teams – följ instruktionerna via länken du får mejlad till dig den 24 september för att ansluta. Vi rekommenderar att använda webbläsaren Google Chrome för bäst kompatibilitet att se presentationen. För er som inte har webbläsaren laddas den ned kostnadsfritt på valfri länk nedan. Väljer du att titta via din smarta telefon kan du också behöva ladda ner den kostnadsfria Teams-appen. Du behöver inte skapa ett konto då du kan ansluta anonymt via din webbläsare eller via appen. Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Android

Iphone/Ipad

Dator

Hjärtligt digitalt välkomna till “Gratis liveprovning bubbel” hälsar vi!

Vid frågor eller problem, kontakta oss här:

hello@tryffelsvinet.se
08-440 85 88

Dela med dina vänner