3 september: Gratis liveprovning av Josetta Saffiro med Tryffelsvinet

Nu är det dags för vår sjunde gratis onlineprovning med vårt team där vi tillsammans provar två viner från italienska distriktet Piemonte och Josetta Saffirio. Provningen kommer att äga rum torsdagen den 3 september klockan 18:00 och det enda du behöver göra är att beställa vinerna och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum!

Piemonte är ett av de områden där Tryffelsvinet har sin största tyngd med många fantastiska producenter i vår portfölj. Sara Vezza, ägare och dotter till Josetta Saffirio, är en av de mest älskade! I början av september reser Tryffelsvinets Louise Bergdal och Nikita Mooij till Piemonte för att träffa Sara och passar då på att bjuda in till att delta i denna halvtimmes långa provning som är helt gratis – på plats från Piemonte (under rådande omständigheter med Covid-19 kan resan bli inställd med kort varsel och sändningen sker då från Sverige istället). Vi inleder med att berätta om producenten, regionen, och provar därefter tillsammans de två vinerna:

Vill du vara med och prova vinerna med oss rekommenderar vi att du köper vinerna ovan. Vinerna finns i beställningssortimentet och bör beställas i god tid – senast den 27 augusti  för att vara säker på att vinerna hinner fram i tid. Det vita vinet serveras vid 8-10 grader och det röda bör serveras vid 16-18 grader, och om möjligt rekommenderar vi att du använder samma typ av vinglas till alla vinerna. Vinerna klarar sig i öppnat tillstånd i cirka en vecka efter provningen om du förvarar dem svalt och mörkt.

För att delta i provningenKlicka på denna länk för att anmäla dig.  Du är välkommen att dela denna länk med nära och kära om du vet någon som ännu inte är vinklubbsmedlem men som ändå vill vara med. Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan (runt klockan 18:00) med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Provningen kommer att genomföras med hjälp av Microsoft Teams – följ instruktionerna via länken du får mejlad till dig den 3 september för att ansluta. Vi rekommenderar att använda webbläsaren Google Chrome för bäst kompatibilitet att se presentationen. För er som inte har webbläsaren laddas den ned kostnadsfritt på valfri länk nedan. Väljer du att titta via din smarta telefon kan du också behöva ladda ner den kostnadsfria Teams-appen. Du behöver inte skapa ett konto då du kan ansluta anonymt via din webbläsare eller via appen. Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Android

Iphone/Ipad

Dator

Hjärtligt digitalt välkomna till “Gratis liveprovning av Josetta Saffirio med Tryffelsvinet” hälsar vi!

Vid frågor eller problem, kontakta oss här:

hello@tryffelsvinet.se
08-440 85 88

Dela med dina vänner