4 december 2019: Provning av kaviar, champagne och andra mousserande viner på Vinkällaren Grappe, Stockholm

Onsdagen den 4 december kl 18:00 välkomnar vi dig att prova mousserande viner tillsammans med oss på Tryffelsvinet. Vår egen Stefan Schlyter kommer att berätta om de olika metoderna för att tillverka mousserande vin och vi kommer därefter att prova vin från flera av kvalitetsregionerna. Vi har kvällen till ära också bjudit in Arctic Roe of Scandinavia som i Småland producerar något så exklusivt som kaviar från stör, det vill säga ”rysk kaviar” i svensk tappning. Vi kommer att få smaka denna delikatess till Alain Thiénots Blanc de Blancs samt också få möjligheten att köpa hem en burk eller två efter provningen.

Kvällens viner:

Vouvray Brut, Vigneau-Chevreau, 149 kr

Crémant de Bourgogne Brut P 100 Blanc de Noir, Simonnet-Febvre, 159 kr

2012 Simonsig Cuvée Royale, 189 kr

Franciacorta Brut Cuvée Prestige, Ca’del Bosco, 289 kr

Thiénot Brut, Champagne Thiénot, 349 kr

Thiénot Blanc de Blanc Brut, Champagne Thiénot, 459 kr

Plats: Vinkällaren Grappe, Grevgatan 5, Stockholm
Tid: Onsdag 4 december, 18:00
Pris: 595 kr (Betalas i förskott efter mottagen bekräftelse)
Anmälan: info@tryffelsvinet.se

Varmt välkommen önskar vännerna på Tryffelsvinet!

 

 

Dela med dina vänner