4 juni: Gratis liveprovning av André Lurton med Tryffelsvinet

 

Så här i tider där stora sammankomster bör undvikas vill vi ändå hitta på roliga saker för Vinklubbens medlemmar. Efter den förra, mycket uppskattade livevinprovningen med Simonsig, vill vi nu bjuda in er alla till ytterligare en gratis liveprovning med vårt team där vi tillsammans provar tre viner från Bordeauxproducenten André Lurton. Provningen kommer att äga rum torsdagen den 4 juni klockan 18:00 och det enda du behöver göra är att beställa vinerna och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum!

André Lurton är en av Bordeaux riktigt stora namn och en av de sista 50 årens viktigaste förgrundsfigurer för regionen.  Särskilt kända är man för sina vita Bordeaux-viner – en vinstil som lätt hamnar i skuggan av regionens röda viner men som verkligen tillhör vinvärldens bästa vita viner. Under ledning av Tryffelsvinets två Bordeauxälskare Louise Bergdal (Grundare av The Wine Collection) och Anna Rönngren (tidigare vinlärare i Grythyttan) bjuds du in till att delta i denna halvtimmes långa provning som är helt gratis. Vi inleder med att berätta om egendomen och tillsammans provar vi därefter de tre vinerna:

Vill du vara med och prova vinerna samtidigt som oss rekommenderar vi att du köper några eller samtliga av vinerna ovan. De vita vinerna finns i Systembolagets fasta sortiment – finns de inte i just din butik kan de enkelt beställas med fyra dagars leveranstid. Rosévinet ligger i beställningssortimentet och behöver beställas i god tid. Vinerna serveras med fördel vid 8–10 grader. Om möjligt rekommenderar vi att du använder samma typ av vinglas till alla tre vinerna. Samtliga viner klarar sig i öppnat tillstånd i några dagar efter provningen om du förvarar dem svalt och mörkt.

För att delta i provningenKlicka på denna länk för att anmäla dig.  Du är välkommen att dela denna länk med nära och kära om du vet någon som ännu inte är vinklubbsmedlem men som ändå vill vara med. Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Provningen kommer att genomföras med hjälp av  Microsoft Teams – följ instruktionerna via länken du får mejlad till dig den 4 juni för att ansluta. Vi rekommenderar att använda webbläsaren Google Chrome för bäst kompatibilitet att se presentationen. För er som inte har webbläsaren laddas den ned kostnadsfritt på valfri länk nedan. Väljer du att titta via din smarta telefon kan du också behöva  ladda ner den kostnadsfria Teams-appen. Du inte behöver inte skapa ett konto då du kan ansluta anonymt via din webbläsare eller via appen. Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Android

Iphone/Ipad

Dator

 

Hjärtligt digitalt välkomna hälsar vi!

 

Vid frågor eller problem, kontakta oss här:

info@tryffelsvinet.se
08-440 85 88

Dela med dina vänner