Inbjudan: Vinprovning och förlansering av nytt klädmärke 10 april

Den 10 april ska vi ha ett glädjefyllt evenemang kring Passion för vin, Passion för färgglada kläder och nätverkande med intressanta kvinnor. Vi börjar kvällen med provning av mousserande viner och försätter med en förlansering av det nya klädmärket PassionForColors®.

Vinprovning
Det finns så mycket roligt att veta om mousserande viner. Varför smakar champagne, cava och prosecco så olika? Hur gör man champagne? Hur kan det bli så mycket bubblor i flaskan? Varför kostar vinerna så olika beroende på var de kommer ifrån? Vad betyder Brut? Vad betyder Vintage? Detta, och mycket mera, får du veta under ledning av Anne Johanne Korsnes, Diplomerad sommelier.

Vinlista
Kaapse Vonkel Brut 2015, Simonsig, Stellenbosch, Sydafrika, 145 kr
Franciacorta Brut Prestige Cuvée, Ca’del Bosco, Franciacorta , Italien, 269 kr
Vouvray Brut, Vigneau-Chevreau, Loire, Frankrike, 149 kr
Brut Vintage 2008, Thiénot, Champagne, Frankrike, 430 kr

Förlansering av PassionForColors®
Hur kommer det sig att vi i den här bitvis mörka delen av världen, så ofta klär oss i mörka färger? Färg har ju förmågan att påverka positivt vårt humör och vår energinivå och det ligger en hel vetenskap bakom signaler och känslor kopplade till olika färger. PassionForColors® erbjuder ett sortiment av tidlösa, kvinnliga plagg i unika, färgglada varianter, som passar i olika sammanhang, professionellt, likväl som privat. Christina på bilden nedan, visar ett av plaggen som ingår i sortimentet i PassionForColors®.

Plan för kvällen
Först börjar vi med vinprovningen. Circa kl. 19.30 blir det klädvisning. Efter klädvisningen får du möjlighet att prova kläder. Det kommer även gå att handla och beställa plagg ur sortimentet. Under tiden bjuder vi på vin från Tryffelsvinet och kan fortsätta att nätverka med många andra intressanta kvinnor. Det blir ingen matservering under kvällen, men lite enklare tilltugg. Tag gärna med dig en väninna.

Plats: vinkällaren Grappe på Grevgatan 5, Stockholm
Datum: 10 april 2018
Tidpunkt: 18:00
Pris: 300 kronor

För anmälan, registrera dig via länken här.

 

Varmt välkommen!

Christina Passion for Colors

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christina Lindstedt, grundare av PassionForColors®

Dela med dina vänner