Presstopp – stort lagringsvin för 75 kronor!

presstoppNu är 2015 Cape Blend från Simonsig äntligen här – en årgång som lovar massor!

2015 Cape Blend har en läcker, koncentrerad frukt, fina örtiga toner och en lång smak som balanseras med den kryddiga, fina känslan från ekfaten. Njutbart redan nu och kommer att fortsätta att utvecklas i minst fem år till så passa på att köpa en hel låda och lägg i din vinkyl, garderob eller under sängen. Ett bättre lagringsvin för 75 kronor får man leta länge efter!

I denna årgång har man ”toppat laget” och bland annat använt druvor från sina bästa vingårdar, druvor som normalt används till deras toppviner. Det i kombination med en utomordentligt bra årgång bidrar till att vinet nu fått en fyllighet och kraft som du normalt aldrig hittar i denna prisklass.
FYND! tycker Håkan Larsson på Allt om Vin där man nyligen provat vinet.

2015 Cape Blend finns idag i 116 Systembolagsbutiker från norr till söder. Du kan även beställa det via Systembolagets e-beställning eller i Tryffelsvinets vinbutik där du också kan läsa mer. Vill du investera i hela originalkartoner om 12 flaskor rekommenderar vi dig att ta kontakt direkt med ditt Systembolag. Ett beslut du säkert kommer glädjas över i många år framöver!

2015 Simonsig Cape Blend
Art.nr. 2849 – 75 kr

Dela med dina vänner