Ägg- och romröra

Receptkreatör:

eggromKrämig röra med härlig ton av fransk senap. Kvarg, som är en färskost, gör den lätt och frisk i smaken.

För: 8 personer

Ingredienser:
6 kokta ägg
250 g Arla Köket Kesella® kvarg
Kesella® kvarg 10%
1 rödlök
½ dl färsk gräslök
2 tsk dijonsenap
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
50 g röd stenbitsrom

Gör så här:
Skala och hacka ägg och rödlök. Rör ihop det med kvarg, gräslök, senap,salt och peppar. Klicka upp i små glas eller äggkoppar. Garnera med röd stenbitsrom och ev hackad gräslök

Om receptkreatören

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. I den kooperativa företagsformen har bönderna inflytande enligt principen: en medlem, en röst. Vi strävar hela tiden efter att alla våra ägare ska ges tillräcklig information för att ha möjlighet att skaffa sig en uppfattning om och påverka viktiga beslut. Samtliga recept från Arla är skapade i Arlas provkök. » Besök Arla
Dela med dina vänner
Print Friendly