Bönor med chili och chorizo

Receptkreatör:

bonorchorizoBönor och chili är mer än bara mat för riktiga cowboys. Lägg till kryddiga korvar och skapa en het, mättande – och otroligt god måltid!

För: 2 personer

Ingredienser:
1 burk kidneybönor (ca. 400 g)
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika&chili
1 rödlök
2 chorizo
Arla® Svenskt Smör

Gör så här:
Skölj bönorna och låt rinna av. Blanda dem med crème fraiche i en kastrull. Låt koka 1-2 min. Salta och peppra. Skala och klyfta löken. Skiva korven. Stek lök och korv i smör i en stekpanna.

Serveringsförslag:
Servera med bönorna, sallad och majschips.

Om receptkreatören

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. I den kooperativa företagsformen har bönderna inflytande enligt principen: en medlem, en röst. Vi strävar hela tiden efter att alla våra ägare ska ges tillräcklig information för att ha möjlighet att skaffa sig en uppfattning om och påverka viktiga beslut. Samtliga recept från Arla är skapade i Arlas provkök. » Besök Arla
Dela med dina vänner
Print Friendly