Italiensk kycklingpasta
Viva Italia med den här snabblagade och smakrika kycklingpastan. Riv gärna över parmesan före servering för extra mycket italienkänsla!
Portioner: 4 pers
Ingredienser
400 g kycklingbröstfilé
300 g tagliatelle
250 g fryst bladspenat
2 vitlöksklyftor
50 g soltorkade tomater
Arla® Svenskt Smör
Normalsaltat 82%
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2½ dl Kelda® mellangrädde
Gör så här:
- Börja med att koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat.
- Skär kycklingen i små bitar och bryn den i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
- Tillsätt vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några min. Servera såsen med pastan.