Italienska biffar i medelhavssås
Cara mia! Leta fram de soltorkade tomaterna och laga en krämig sås till färsbiffarna.
För: 4 personer
Ingredienser:
400 g köttfärs
1½ msk potatismjöl
1 dl Arla® mjölk
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
rivet skal av ½ citron
5 soltorkade tomater i olja
2½ dl Kelda® mellangrädde
½ tsk torkad salvia
salt och peppar
Gör så här:
Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt, peppar och citronskal. Forma jämnstora biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Ta upp biffarna och gör ren pannan. Hacka tomterna. Blanda grädde och tomater i stekpannan, lägg i biffarna. Låt puttra ca 2 min. Smaka av med salvia, salt och peppar.
Serveringsförslag:
Servera med pasta och sallad.