Snittar med löjrom

Receptkreatör:

lojromssnittarFestligt med godaste röran i tunnbröd och topping av löjrom. Perfekta snittar till hungriga gäster!

För: 12 st snittar

Ingredienser
2 mjuka tunnbröd, ca 20 x 25 cm
4 hårdkokta ägg
50 g sardellfiléer
1 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
1 tsk dijonsenap
½ dl hackad färsk gräslök
1 krm svartpeppar

Garnering:
50 g löjrom
färsk gräslök

Gör så här:
Skala och mosa äggen med en gaffel. Låt sardellerna rinna av och finhacka dem. Blanda ägg, sardeller, crème fraiche, senap, gräslök och peppar. Bred ut röran på tunnbröden och rulla ihop från långsidan. Låt dem ligga i plast i kylen. Skär varje rulle i 6 bitar. Garnera med rom och gräslök.

Om receptkreatören

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. I den kooperativa företagsformen har bönderna inflytande enligt principen: en medlem, en röst. Vi strävar hela tiden efter att alla våra ägare ska ges tillräcklig information för att ha möjlighet att skaffa sig en uppfattning om och påverka viktiga beslut. Samtliga recept från Arla är skapade i Arlas provkök. » Besök Arla
Dela med dina vänner
Print Friendly