The Wine Collection <3 Tryffelsvinets Vinklubb

Nikita Mooij, Louise Bergdal (VD) och Anna Rönngren

Tryffelsvinets grundare, Stefan Schlyter, har efter 17 års framgångsrikt vinsniffande bestämt sig för att gå vidare till livets nästa fas. För att säkerställa Tryffelsvinets fortsatta framgångar har han därför sniffat fram ett nytt hem för sitt livsverk hos The Wine Collection som är en del av Viva-gruppen. The Wine Collection kommer fortsätta i samma anda som Stefan och hans team har gjort, och med sina resurser och kunskaper bidra med flera nya producenter och events. Bland annat har Jean-Claude Boisset, André Lurton och Dandelion Vineyards lagts till Tryffelsvinets portfölj de senaste veckorna. Stefan kommer att vara kvar fram till sommaren och säkerställa övergången genom att dela med sig av sina ovärderliga erfarenhet till nya gänget.

Bakom The Wine Collection finns ett team med en lång och gedigen bakgrund i vinbranschen som är mycket glada att få möjligheten att ta över rodret från Stefan Schlyters trygga hand. Grundare och VD är Louise Bergdal, som tidigare arbetat som inköpare på The Wine Team och på Systembolagets avdelning för produktkvalitet. Till sin hjälp har Louise handplockat Anna Rönngren och Nikita Mooij. Anna har en bakgrund som chefssommelier på Frantzén och som dryckeslärare på Restauranghögskolan i Grythyttan och Restaurangakademien, men kommer senast från marknadsavdelningen på Winefinder. Nikita Mooij har de senaste sex åren haft Systembolagets huvudkontor som bas, senast som ansvarig inköpare för Sydafrika och Österrike.

Det här är verkligen ett drömuppdrag för oss. Teamet och jag hoppas att vi kommer att träffa alla nya och gamla medlemmar på våra provningar och aktiviteter som kommer att fortsätta i Tryffelsvinets uppskattade stil även i framtiden” hälsar Louise.

Vinklubbens nyhetsbrev och sociala medier kommer att rulla vidare med samma namn och grundidé som innan. Den största visuella skillnaden kommer främst att vara en ny uppfräschning av hemsida och logotyp som kommer att lanseras inom kort – håll utkik!

Dela med dina vänner